Stáhněte si "The Yearbook Mixtape" DJe Wiche

04.11.2008 05:00 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

DJ Wich - The Yearbook Mixtape
© facebook interpreta
Náš nejznámější hiphopový a r'n'b producent DJ Wich už možná brzy bude znám i v USA. 24. listopadu mu totiž po několika odkladech vyjde producentské album s názvem "The Golden Touch". Svým zlatým dotekem přesvědčil mnoho významných amerických jmen ke spolupráci. Na desce se objeví jména jako Lil Wayne, Talib Kweli, Kurupt, Little Brother, Havoc, Raekwon nebo M.O.P. Aby nám Wich zkrátil čekání, připravil si pro nás specialitku v podobě kariéry shrnující mixtape.

"The Yearbook Mixtape" v hodinové stopáži obsahuje v rychlém sledu namixovanou téměř třicítku skladeb s jeho producentským podpisem. Dočkáme se dnes už skoro historických písniček Indyho & Wiche, profláklých bangerů s Orionem, hitů od LA4, Supercrooo, Kontrafaktu, tracků s Nironicem, ale i třeba polského Jedkera a novějších počinů s Američany Cali Agents nebo Little Brother. Celý tracklist a popis od samotného Wiche si můžete přečíst v tomto záznamu na jeho MySpace.com.

Co mixtape korunuje, je dokonalý obal. Nápad se opravdu povedl. Na fotomontáži ročenky se totiž ve všech okýnkách objevuje právě Tomáš Pechlák aka Wich.

"The Yearbook Mixtape" si můžete zdarma stáhnout odtud a při jejím poslechu se těšit na "The Golden Touch".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY