Beyoncé prozradila koncept svého dvojalba

25.10.2008 11:02 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Beyoncé
© beyonceonline.com
Americká zpěvačka Beyoncé už nějakou dobu připravuje nové sólové album a podle posledních zpráv se bude jednat o koncepční desku, která se bude jmenovat "I Am... Sasha Fierce". Materiál se má do obchodů dostat 17. listopadu a je rozsáhlý, neboť obsáhl kapacitu dvou CD disků.

Název desky je sám poněkud zapeklitý. Celý titul "I Am... Sasha Fierce" totiž reprezentuje zpěvaččino druhé já a Beyoncé jej rozdělila do dvou částí. První disk tak ponese název "I Am..." a bude reprezentovat samotnou ženu a druhý "Sasha Fierce" bude vyjadřovat právě smyšlené druhé já.

Jak Beyoncé k celému nápadu přišla? "Mám někoho dalšího, kdo přebírá mou roli, když pracuji, nebo když jsem na scéně. Toto mé druhé já, které jsem si vytvořila, mě ochraňuje a připomíná mi, kým skutečně jsem. Z tohoto důvodu jsem rozdělila i název. 'I Am...' vypovídá o tom, kým jsem pod tou vrstvou make-upu, bez světel na pódiu a za divadlem okolo superhvězdy. A 'Sasha Fierce' je na druhou stranu zábavná, smyslnější, agresivnější a otevřenější část, která se představuje na jevišti nebo při mé práci."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY