Poslechněte si "Chinese Democracy" Guns N' Roses

28.10.2008 15:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Guns N' Roses - Chinese Democracy
© facebook interpreta
Po mnoha letech čekání, několika ohlášených datech vydání a spoustě fám je definitivně jasno. Deska "Chinese Democracy" Guns N' Roses je opravdu hotová a dostane se do obchodů. Stane se tak v pondělí 24. listopadu. V rádiích na nahrávku už několik dnů upozorňuje stejnojmenný pilotní singl.

Čtrnáctiskladbovou kolekci produkovali Axl Rose a Caram Costanzo. Kromě zmíněného singlu z ní příznivci mohli oficiálně slyšet už dvě další skladby - "Shackler's Revenge" se v září objevila ve hře "Rock Band 2" a "If The World" v půlce října pak ve filmu "Body Of Lies".

Živo je ohledně téměř patnáct let nahrávaného alba hlavně za oceánem. Tam bude k dostání už v neděli 23. listopadu, ale pouze v řetězci Best Buy, kde se bude prodávat exkluzivně. Všude jinde po světě pak bude ke koupi ve všech běžných hudebních i nehudebních obchodech. Nápojová firma Dr Pepper také potvrdila své prohlášení z března tohoto roku, že s výjimkou bývalých kytaristů kapely Slashe a Bucketheada dá jednu plechovku nápoje všem Američanům, pokud "Chinese Democracy" vyjde ještě v roce 2008. Protože se tak stane, firma svůj slib splní - všichni Američané, kteří se do čtyřiadvaceti hodin po vydání desky zaregistrují na jejím webu, dostanou do šesti týdnů poukaz na jednu plechovku.

Hlavní je ale samozřejmě hudba, tudíž skladbu "Chinese Democracy" Guns N' Roses si můžete poslechnout jako podkres počítadla do vydání desky na oficiálním webu kapely.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY