Připravená Tina Turner vplouvá do rádií

27.09.2008 14:28 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Tina Turner
© EMI
Rocková babička Tina Turner konečně vytasila drápky a nabízí jednu ze svých dvou nedávno natočených novinek. Píseň se jmenuje "I’m Ready" a od pondělka by měla být ke slyšení i z českých rádií.

Tina také vydává svůj výběr s prostým názvem "Tina!", zatím však pouze v Americe, evropský trh si na něj bude muset ještě nějaký ten týden počkat. Vydáním zmiňované placky startuje pro Tinu Turner téměř roční koncertní maratón, který odstartuje ve středu 1. října beznadějně vyprodanou show v Kansas City. V průběhu října, listopadu a prosince čeká Tinu v Americe a Kanadě celkem šestatřicet koncertních zastávek. Ve velkoměstech jako jsou Chicago, Boston, Atlanta nebo Washington musí pro velký zájem vystoupit i dva večery za sebou.

Následně se Tina Turner přesune do Evropy, kde je od ledna naplánováno více než čtyřicet koncertních vystoupení. Nejde však o číslo konečné, neb zájem o Tinu Turner překonal veškerá očekávání a management po domluvě se zpěvačkou přidává další evropské termíny. Můžeme jen doufat, že se příští rok nakonec dostane i k nám do České republiky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY