Ralph Myerz & The Jack Herren Band zahrají v Česku

25.09.2008 14:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ralph Myerz & The Jack Herren Band
© facebook interpreta
Ralph Myerz & The Jack Herren Band odehrají v říjnu tři koncerty v Česku a na Slovensku - 29. října se představí v pražském klubu Roxy, 30. října v brněnské Flédě a 31. října v bratislavském Zrkadlovém Háji.

Staromilský název Ralph Myerz & The Jack Herren Band trochu lže, kapelník Myerz je DJ Erlend Sellevold a band je vlastně jen dvojice hudebníků Tarjei Strøm a Thomas Løhnheim. Kapela si jméno vypůjčila od nechvalně známého režiséra erotických filmů ze sedmdesátých let (trochu ho ale upravila) a jeho fiktivního kameramana. "Napadlo nás přidat do naší muziky něco z typické hudby sedmdesátých let, k tomu jsme pochopitelně hledali i jméno skupiny, které by vypadalo jako z té doby," vzpomínají dnes členové kapely. Nikdy to nepřiznali, ale určitě se slavným režisérem sdílí zálibu v decentně necudné zábavě, která se pohybuje na hraně kýče.

Ralph Myerz & Jack Herren Band dokazují, že i elektronická hudba může být na koncertě skvělý zážitek. Vstupenky jsou k zakoupení v obvyklých předprodejích. Na pražský koncert stojí 300 Kč + poplatky, na místě za 400 Kč. Start je v 19:30 hod.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY