Leonard Cohen okouzlí české fanoušky tříhodinovým koncertem

17.09.2008 11:13 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Leonard Cohen
© facebook interpreta
Leonard Cohen na začátku tohoto roku oznámil, že vyráží na světové turné a odehraje po patnácti letech pár koncertů. Netušil však, jakou lavinu zájmu strhne toto jeho sdělení. Je totiž jen málo umělců, kteří se mohou pyšnit tak obrovskou fanouškovskou základnou. Samozřejmě mezi městy nechyběla opět Praha, která byla odsunuta z původního srpnového termínu na 27. září, s místem konání Tesla Arena (dříve Arena HC Sparta Praha).

Leonard Cohen představí i v Praze průřez svou mnohaletou tvorbou, dojde na velké hity i lyrické okamžiky a není pochyb o tom, že Leonard Cohen okouzlí české fanoušky! Jeho koncert bude podle posledních informací opravdu nestandardně dlouhý - bude trvat tři hodiny. I když - co je v přítomnosti Leonarda Cohena dlouho...? Milující fanoušci s jeho tvorbou žijí společně roky, ba desetiletí...

Posledních několik VIP vstupenek v prodeji v síti Ticketportal. Vstupenku na Leonarda Cohena si můžete koupit v síti Ticketportal také jako MOBILticket - vstupenku, kterou si můžete nechat zaslat na mobilní telefon. V prodeji také v síti Ticketpro. Vstupenku na Leonarda Cohena si také můžete zakoupit jako E-Ticket - vstupenku, kterou si jednoduše vytisknete sami.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY