Vyhrajte 3 x 2 vstupy na BEROUNSKÉ LETOROSTY

11.09.2008 09:43 - Miroslav Böhm | foto: facebook interpreta

Richard Müller
© facebook interpreta
Čtvrtý ročník berounského festivalu Letorosty, který se uskuteční již 20. září, má ambice zařadit se mezi nejzajímavější letošní hudební festivaly, a to díky zařazení několika výjimečných hudebních událostí. Jednou z nich bude i jediné české veřejné vystoupení Richarda Müllera.

Kromě slovenského zpěváka se na festivalu představí také skupina Mig 21, kterou doprovodí velký dechový orchestr. Celý koncert navíc bude snímán i televizními kamerami HBO. Další jména z line-upu slibují rovněž nevšední zážitek - jmenujme například Gipsy.cz, Sto zvířat, Buty, UDG, Děda Mládek Ilegal Band, Folimanka Blues či vítěze soutěže Naděje Beatu - skupinu Bobr chutná 2x.

Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejích za 250 Kč, na místě zaplatíte o padesát korun více. Pokud ale zodpovíte správně tři naše jednoduché otázky a budete mít štěstí při losování, dostanete od nás dvě vstupenky zcela zdarma. Do soutěžního kvízu vstoupíte zde. Odpovídat můžete až do nedělní půlnoci, výherce pak budeme v pondělí kontaktovat e-mailem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY