Vyhrajte VIP vstupenky na Fedde Le Granda do Vídně

09.09.2008 11:29 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Stargate Premium Series III flyer
© facebook interpreta
Před časem jsme naše čtenáře zvali na výjimečné vystoupení Fedde Le Granda a dalších DJských es do Vídně, nyní na tuto akci nabízíme jak klasické lupeny, tak VIP vstupenky, a navíc i kupu hudebních nosičů.

Samotná akce Stargate Premium Series III se uskuteční 20. září téměř v centru Vídně - v nově zrekonstruovaném komplexu Gasometer. Hlavním lákadlem je bezesporu holandský DJ a producent Fedde Le Grand, houseový DJ a remixér a zároveň čtvrtina věhlasné Swedish House Mafia. Poslední lupeny na akci za 24 eur + manipulační poplatky jsou ještě nějaký ten den v prodeji, stejně tak i VIP lupeny, které však stojí dvakrát tolik.

Díky pořádající agentuře Stargate Group máme již tradičně pro toho nejšťastnějšího, který se zapojí do naší soutěže a bude vylosován, pár exkluzivních VIP vstupenek, které zaručují pohodlí a nejlepší výhled na DJský um vystupujících hvězd. Dále obsahují i bezplatné drinky či vstup do speciálních sekcí a my k tomu všemu přidáme ještě i balík nejnovější taneční muziky, kterou nám do soutěže věnovalo vydavatelství EMI. Stejný nášup muziky dostane i druhý výherce, který však získá "pouze" pár klasickým lupenů. Stačí nám napsat, kolik je Fedde Le Grandovi let, a doufat ve štěstí při losování. Soutěž ukončíme v pátek v poledne a výherce budeme ještě týž den kontaktovat.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY