Keith Kenniff představí v Praze také klavírní projekt Goldmund

04.09.2008 08:24 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Keith Kenniff
© facebook interpreta
Další dobrá zpráva pro fanoušky alternativní hudby - multiinstrumentalista a skladatel Keith Kenniff představí naživo v Praze vedle elektroakustických Helios také svůj druhý nejplodnější počin - klavírní projekt Goldmund. Vše se odehraje v pražském Paláci Akropolis v sobotu 13. září od 19.30 hod. v rámci hudební série Music Infinity.

Keith Kenniff pochází z Pennsylvanie a své hudební základy má položeny na svém úspěšném studiu na prestižní Berkley univerzitě múzických umění v Bostonu. Už během studií se intenzivně věnoval skládání elektronické muziky. Poprvé se představil pod svým pseudonymem Helios, a to v roce 2004, kdy se objevuje vynikající debut "Unomia", avšak s prestižní britskou značkou Type navázal spolupráci nejdříve coby projekt Goldmund, a to s albem "Corduroy Road" v roce 2005, čistě klavírní deskou, která nabídla jemné hudební kompozice á la Eric Satie.

Předprodej lístků probíhá v sítích Ticketpro, Ticketportal a v kavárně Paláce Akropolis. Jejihc cena je 240 Kč (+ manipulační poplatek) v předprodeji a 290 Kč na místě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY