Primal Scream se rozpovídali o nádherné budoucnosti

25.06.2008 09:44 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Primal Scream - Beautiful Future
© facebook interpreta
Primal Scream nás již nějaký ten měsíc napínají s novou deskou. Nejen, že již za měsíc vyjde, ale kapela prozradila i něco ze zákulisí jejího natáčení.

To, že tahle parta umí držet krok s dnešní dobou, potvrzuje již aktuálním singlem "Can’t Go Back". Stejně jako novou desku "Beautiful Future" ji produkovali Björn Yttling, stojící za úspěchem projektu Peter, Bjorn And John, a Paul Epworth, který má na svědomí i produkci úspěšné desky Bloc Party "Silent Alarm" a zároveň v současné době produkuje i chystanou novinku téže kapely. Jak je v poslední době v módě, i Primal Scream si do studia při nahrávání nových písní pozvali na hostování několik kolegů z hudební branže - kromě folkové legendy Lindy Thompson jde především o dračici Lovefoxx z brazilských CSS nebo Joshe Hommea z Queens Of The Stone Age.

"Když si poslechnete naši novou desku od začátku do konce a uslyšíte všechny ty různé zvuky, styly a nálady, různou atmosféru a instrumentaci, kterou používáme, tak uvidíte, že tahle deska se liší od té naší poslední i od té předtím. Víte, písnička od Primal Scream typu sloka-refrén-midlle 8 neexistuje. Ale tahle deska je víc popová, víc jako klasické písničky," popisuje náladu alba Bobby Gillespie. Novinka Primal Scream "Beautiful Future" vyjde 21. července, pilotní singl "Can’t Go Back", který rádia již pilně hrají od počátku června, najdete v obchodech s hudebními nosiči o týden dříve.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY