Prouza a Budoár staré dámy představí v Akropoli novinky

21.05.2008 17:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Prouza
© facebook interpreta
Nové album Budoáru staré dámy a nový videoklip Prouzy. Dvě novinky z produkce originálních kytarovek, které se představí 23. května od 19.30 hod. na společném koncertě v pražském Paláci Akropolis.

Moravské kapely Budoár staré dámy (dále BSD) a Prouza nejsou na kytarové scéně žádnými nováčky. Zatímco kapela Prouza dominovala počátkem 90. let, BSD začínal až na přelomu milénia. Obě kapely však vydaly alba, která si našla své oddané příznivce a jež jim vydobyla přední místo u fanoušků kytarovek. Na podzim se Prouza vrátila do Prahy poprvé od roku 1994 s novým albem (CD "V tichosti") a vyprodaný Lucerna Music Bar Prouze na společném koncertě s Priessnitz aplaudoval.

Po půlroce se Prouza vrací do Prahy opět a tentokrát do Paláce Akropolis. Nyní se totiž na obrazovkách objevuje její nový videoklip na skladbu "Černou barvou" z alba "V tichosti". Vícedívčí Budoár Staré Dámy bude křtít nové album "Dobrou noc, světlo", které spatřilo světlo světa po třech letech od minulé desky. Budoár je považován za pokračovatele tradic brněnského alternativního rocku. Vstupenky stojí 110 Kč v předprodeji, na místě pak budou stát 140 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY