Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (21)

30.10.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera
© SONICNET
Christina Aguilera je tak trošku workoholik. Před několika týdny vyšlo její španělsky zpívané album "Mi Reflejo" a za pár dnů na pultech uvítáme její vánoční desku "My Kind of Christmas". Pokud se vám její hudba líbí, máme pro vás hodně dobrý tip, díky kterému v její přítomnosti strávíte hodně příjemných hudebních chvil. Ve Windows Media si totiž můžete poslechnout sedm živě nahraných skladeb z koncertu ve Vancouveru, nový singl "Ven Conmigo" právě z oné španělské desky a také se podívat na videoklip k němu a jako bonus shlédnout i čtyři ukázky z jejího DVD "Genie Gets Her Wish". To vše najdete za tímto odkazem.

Eros Ramazzotti
© facebook interpreta
Eros Ramazzoti se se svým novým singlem "Fueco Nel Fuoco" dostal po pouhých čtyřech týdnech na první místo oficiální hitparády českých rádií Radio 2000 a v pondělí 30.10. mu vyšlo nové album "Stilelibero". Pokud vám snad ušel článek z minulého týdne, chtěl bych vás upozornit na speciální Erosův propagační web, který jsme spustili společně s firmou BMG. Na něm si můžete pustit ukázky ze všech dvanácti písniček na desce a dvě z nich, právě "Fuoco Nel Fuoco" a duet s Cher "Piú Che Puoi", si můžete poslechnout celé. Můžete si pustit také videoklip k "Fuoco Nel Fuoco" a záběry z natáčení k němu, stáhnout si pozadí pro vaši plochu atd. Na to vše se dostanete odskokem odtud. (Mimochodem v týdnu od 30.10. do 5.11. soutěžíme na MusicServeru i o promosingl "Fuoco Nel Fuoco". Na soutěž se dostanete tudy.)

Robbie Williams - Rock DJ
© facebook interpreta
Písničku "Kids" Robbieho Williamse a Kylie Minogue mám opravdu velmi rád (a nic na tom nezměnilo ani její poražení "Beautiful Day" od U2 v britské singlové hitparádě) a pokud jste na tom stejně jako já, třeba se rádi podíváte na videoklip k ní. Ve verzích pro Realplayer i Windows Media a v různých rychlostech připojení si jej můžete pustit tady.

A jako malý bonus ještě jeden odkaz přímo k nám na MusicServer. Pokud si totiž chcete pustit celou písničku "Pesnička o Medulienke" slovenské skupiny Gladiator, ve které jako hosté vystupují i Pavol Hammel a ex-člen Chinaski Petr Rajchert, klikněte zde.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, přes sedm stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY