Dracula 2000 ostře nabroušený

29.10.2000 23:37 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Pantera
© SONICNET
Dracula a jeho příběh je nevyčerpatelným zdrojem inspirace pro stále nové filmy, a tak se člověk ani příliš nediví, že po tomto námětu sáhl i hororový specialista Wes Craven (i když jen jako producent). K ponuré náladě však patří i pořádně tvrdá hudba a soundtrack k filmu, ve kterém hrají hlavní role Omar Epps, Jeri Ryan a Christopher Plummer, jí bude opravdu nabit.

Objeví se na něm třeba i Pantera, System of a Down, Monster Magnet, Slayer či Godhead, se kterými si pohostinně zapěl Marilyn Manson. Film má americkou premiéru 22. prosince (krásný počátek vánoc, co říkáte?), k nám přijde tedy pravděpodobně někdy v novém roce.

Playlist soundracku k "Drakulovi 2000" je následující: Powerman 5000 - "Ultra Mega", Monster Magnet -,"Heads Explode", System of a Down - "Metro", Disturbed - "Welcome Burden", Slayer - "Bloodline", Static-X - "Ostego Undead", Godhead feat. Marilyn Manson - "Break You Down", Pantera - "Avoid the Light", Endo - "Suffer", Flybanger - "Blind World" a Half Cocked - "Sober".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY