Festival United Islands Of Prague opět hledá talenty

17.04.2008 09:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

United Islands Of Prague 2007 flyer
© facebook interpreta
Festival United Islands Of Prague ve spolupráci s Bandzone.cz vyhlašuje již druhý ročník soutěže kapel a hudebníků United Islands Of Talents. Minimálně čtyřicet registrovaných kapel bude mít možnost si zahrát 19. 6. 2008 v rámci svátku hudby v předních pražských klubech.

"Vítěz celé soutěže vyhraje vystoupení na jedné z hlavních scén open air festivalu United Islands Of Prague 21. června a v srpnu na jednom z největších evropských festivalů v Maďarsku - Sziget. Vítězná kapela navíc dostane mediální podporu a jako bonus tři dny v profesionálním nahrávacím studiu, kde si může natočit kvalitní demo nahrávku," láká k účasti Monika Klementová.

Ti, kteří se v prvním kole nedostanou na horní příčku, nemusí zoufat! Zástupci klubů, kde se svátek hudby bude odehrávat, obdrží divokou kartu s právem výběru jedné kapely dle svého vkusu bez ohledu na pořadí. Kdo máte chuť se k nám připojit, zaregistrujte se na stránkách UIOP. Registrace odstartovala a bude ukončena 28. dubna, pak se začne hlasovat na internetu. Finále proběhne 19. června v pražských klubech a o vítězi se rozhodne formou SMS hlasování.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY