Iron Maiden zrekapitulují osmdesátá léta

15.04.2008 16:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Iron Maiden - Somewhere Back In Time (The Best Of 1980 - 1989)
© facebook interpreta
Je to jen pár týdnů, co kapela Iron Maiden potěšila své fanoušky dvěma disky se záznamem legendárního koncertu z téměř pětadvacet let starého turné "Live After Death", a už jsou tady informace o výběrovém albu.

Pod názvem "Somewhere Back In Time" se na něm dočkáme rekapitulace těch největších úspěchů kapely od roku 1980 do roku 1989 - dá se tedy říci, že půjde o průřez kariéry v dobách největší slávy skupiny. Těšit se můžeme celkem na patnáct skladeb, v některých případech v raritních koncertních podobách. A když už zmiňujeme koncerty, je třeba připomenout, že v rámci aktuálního "Somewhere Back In Time Tour", které kapela odstartovala počátkem února v Indii, zavítají Iron Maiden opět i do České republiky - pražská zastávka je ohlášena na 8. srpna.

Přinášíme i potvrzený tracklist výběrové desky, jejíž vydání je potvrzeno na 12. května: Churchill Speech, Aces High, 2 Minutes To Midnight, The Trooper, Wasted Years, Children Of The Damned, The Number Of The Beast, Run To The Hills, Phantom Of The Opera (Live), The Evil That Men Do, Wrathchild (Live), Can I Play With Madness, Powerslave, Hallowed Be Thy Name, Iron Maiden (Live).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY