Výběrovka Radiohead má finální podobu

02.04.2008 09:35 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Radiohead
© EMI
Vydavatelství EMI na počátku tohoto roku oznámilo, že letos potěší fanoušky Radiohead nadupanou výběrovou deskou. Dnešním dnem jsou konečně k mání také podrobnosti.

Již 2. června se můžeme těšit na výběrové album s názvem "Radiohead - The Best Of", které vyjde jak na jedné placce, tak v limitované edici na dvou discích s kupou doposud těžko dostupných bonusů, rozsáhlým bookletem a propracovaným obalem. Ve stejný den vyjde i stejnojmenné DVD, které nabídne všechny promo videoklipy, které Radiohead pod křídly EMI natočili.

Standartní verze výběrovky přinese tyto tracky: Just, Paranoid Android, Karma Police, Creep, No Surprises, High And Dry, My Iron Lung, There There, Lucky, Fake Plastic Trees, Idioteque, 2+2=5, The Bends, Pyramid Song, Street Spirit, Everything In Its Right Place, You And Whose Army (bonus pro japonskou verzi desky).

Bonusový disk limitované verze potěší těmito skladbami: Airbag, I Might Be Wrong, Go To Sleep, Let Down, Planet Telex, Exit Music (For A Film), The National Anthem, Knives Out, Talk Show Host, You, Anyone Can Play Guitar, How To Disappear Completely, True Love Waits (Live).

Na DVD budou k nalezení tyto klipy: Creep, Anyone Can Play Guitar, Stop Whispering, Pop Is Dead, My Iron Lung, High And Dry (UK version), High And Dry (US version), Fake Plastic Trees, Just, Street Spirit, Lucky, Paranoid Android, Karma Police, No Surprises, Pyramid Song, I Might Be Wrong, Knives Out, There There, Go To Sleep, 2+2=5, Sit Down Stand Up + bonus: Kid A Blipverts.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY