V Rock Café se představí Heaven Shall Burn

26.03.2008 09:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Heaven Shall Burn flyer
© facebook interpreta
Příznivci tvrdšího hudebního ražení si v úterý 8. dubna přijdou na své. V rámci Iconoclast Tour 2008 se v pražském klubu Rock Café představí přední metalcoreová kapela Heaven Shall Burn, kterou dále podpoří belgická mlátička Aborted a talentovaná formace Misery Speaks.

Mezi desítkami současných metalcoreových formací jsou Heaven Shall Burn něčím, čemu lze stoprocentně věřit. Zapomeňte na pózy a soudobé trendy. Toto je ryzí death core bez jakýchkoliv klišé a masek, toto je melodic death metal zahraný s totálním zasazením bez zbytečných kudrlinek. Jejich živé sety jsou typické totálním splynutím dvou stran, kdy na jedné je energií natlakovaná kapela a na straně druhé frenetické publikum, které obyčejně vytvoří jeden velký mosh pit, který semele vše živé.

Jeden z nejbrutálnějších elementů extremmetalové scény dorazí z Belgie. Deathmetalový stroj Aborted si za svou historii prošel už pěknými otřesy, ale svou brutální (hudební) tvář nikdy neopustil. Třetím vystupujícím budou němečtí Misery Speaks, kteří produkují čistokrevný metal core moderního střihu. Na rozjezd večera výborná záležitost.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY