Zpěvák Freak Power vystoupí na Žebříku

05.03.2008 08:17 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Ashley Slater
© facebook interpreta
Ashley Slater, zpěvák a trombonista legendární londýnské kapely 90. let Freak Power, bude hostem slavnostního vyhlášení výročních hudebních cen Žebřík 2007 Loap Awards. Na akci zahraje největší hity své kapely za doprovodu Monkey Business. Čeští fanoušci tak budou mít možnost vůbec poprvé slyšet hudbu Freak Power v koncertním provedení!

Dalšími koncertními účastníky pětihodinové akce, která proběhne v pátek 7. března od 20 hodin v DK Inwest v Plzni, budou Vypsaná fiXa, Sunshine, Chinaski, DJ Wich a Nironic nebo rapper Marpo. O hlavní ceny - originální sošky "Tančící R" se v deseti kategoriích ucházejí Chinaski, Kryštof a Aneta Langerová, Monkey Business, UDG, Wohnout a další nominovaní. Moderátorem večera je režisér Zdeněk Suchý.

Vstupenky jsou v prodeji za 249 Kč v síti Ticketportal. After party s hvězdami Žebříku poběží od půlnoci ve vyhlášeném plzeňském klubu Buena Vista. Další info najdete na www.ireport.cz nebo v aktuálním REPORTu 3/08, který obsahuje bilanční CD "Soundczech - Best Of 2007". Generálním partnerem Žebříku jsou České dráhy. Titulárním partnerem je značka Loap. Hlavními partnery jsou Vltava Stores, Semtex, ČD Cargo a pivo Pardál.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY