Prožijte Silvestr s nádechem slunné Ibizy

30.12.2007 08:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Celnice Ibiza New Year flyer
© facebook interpreta
Silvestr je za dveřmi a ten se sluší oslavit ve velkém stylu. Musicserver čtenářům nabízí možnost podívat se na jednu z výjimečných akcí posledního večera tohoto roku. A to zcela zdarma.

V pražském klubu Celnice totiž bude možné zažít večer ve znamení slunné Ibizy. Celý večer zde budou míchat DJs Mario & Brian - přední čeští dýdžejové, kteří pravidelně vystupují v nejznámějších klubech Ibizy a nejprestižnějších klubech Evropy, kde mixují své sety po boku světových DJských hvězd. Pro silvestrovskou party si připravili speciální sety, ve kterých zrekapitulují ty nejzásadnější hity posledních měsíců. Zároveň představí i několik exkluzivních tracků, ze kterých se hity v nejbližší době teprve stanou. Tuto dvojici doprovodí na svých magických houslích Michael Hejč, talentovaný houslista přezdívaný nejen novodobý Paganini, ale též česká .....

A to je právě naše soutěžní otázka. Napište nám, jaká je druhá přezdívka Michaela Hejče, a s trochou štěstí při losování si můžete silvestrovskou party v pražském klubu Celnice dopřát zdarma, a to i s vaším partnerem. Své odpovědi posílejte na mail koc@musicserver.cz. Uzávěrka soutěže je již v neděli v pravé poledne, výherce budeme ještě ten den kontaktovat. Bližší informace o akci a nápovědu pro naši soutěž najdete na oficiálních stránkách klubu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY