Nový singl Davea Gahana rozhýbe dvanáct remixů

01.12.2007 12:45 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dave Gahan - Saw Something / Deeper & Deeper
© facebook interpreta
Dave Gahan vydává 14. ledna příštího roku nový singl, který obsahuje dvě a-strany. Od včerejšího dne jsou známy i podrobnosti o bonusech a vytvořených remixech.

Dvojsingl "Saw Something / Deeper & Deeper" vyjde na CD, klasickém 12" vinylu a též na limitovaném a opětovně očíslovaném sběratelském 7" picture disku. Titulní skladba "Saw Something", kterou Gahan považuje za nejosobnější z celé desky, byla upravena do rádiové verze, která je ve srovnání s tou albovou kratší o více než minutu. Kromě základní verze pro rádia vznikl pouze jeden oficiální remix. Mnohem více remixů, a to hned celkem sedm, má druhá skladba "Deeper & Deeper". Jeden z nich dodal Sébastien Legér a po dvou T. Raumschmiere, Juan Maclean a SHRUBBN!!. Poslední zmiňovaní mají na svědomí zároveň i radiovou úpravu skladby "Deeper & Deeper".

Dalšími bonusy k novému Gahanovu singlu jsou skladba "Love Will Leave" a remixy další písně z placky "Hourglass" s názvem "Use You". Ty jsou čtyři a všechny má na svědomí Brit James Chapman, kterého určitě znáte z projektu Maps.

Všechny zmiňované remixy vyjdou jak na neprodejném klubovém promo CD, tak na dvou slibovaných neprodejných vinylech. Lze bohužel opět očekávat, že prodejné formáty nabídnou jen velmi malou část vytvořených remixů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY