Rob Zombie má plné ruce práce

09.11.2007 09:31 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rob Zombie
© www.robzombie.com
Americký hudebník a režisér Rob Zombie (MySpace.com) má rozdělaných mnoho projektů, které chce již v příštím roce dotáhnout do konce. Konkrétně se jedná o DVD, pár filmů a také o dlouho slibovaný box set skupiny White Zombie.

I když se to může zdát na jednoho člověka až moc práce, Rob v tom má systém. Když začne dělat něco nového, je to pro něj navíc obrovská motivace. K box setu White Zombie dodává: "Nemám rád šťourání se v minulosti a předělávání už dávno hotových věcí. Když tedy vydám ten box set, bude to stoprocentně vše, co skupina nahrála," prohlásil Rob. "Na rovinu ale říkám, že ničeho extra se asi nedočkáte. Je ale spousta skladeb, které vyšly v různých limitovaných edicích a na vinylech. Tyto písně tedy nikdy nebyly pohromadě na CD."

V příštím roce má jít do kin také jeho animovaná komedie "The Haunted World Of El Superbeasto" a hlasy postavám propůjčili například Paul Giamatti, Geoffrey Lewis či Zombieho žena Sheri Moon. V roce 2009 má na plátna dorazit také remake snímku "C.H.U.D.", ale to jsou již sny o daleké budoucnosti. Dříve musí Rob dokončit předělávku filmu "Halloween" a do toho všeho dostal ještě nápad seskládat DVD, které vyjde jako součást desky "Zombie Live".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY