Live Earth míři v listopadu na CD i DVD

23.10.2007 18:26 - Honza Sedláček | foto: facebook interpreta

Live Earth DVD
© facebook interpreta
Monstrózní seriál koncertů na podporu boje proti změnám klimatu Live Earth zřejmě ještě neřekl poslední slovo. Na 19. listopadu se totiž chystá jeho vydání ve společné CD/DVD edici. Globální akci, za jejímž zorganizováním stojí mimo jiné také čerstvý držitel Nobelovy ceny za mír a velký propagátor ekologicky šetrné cesty Al Gore, si tak již brzy budete moci připomenout v klidu a teplu svého domova.

Připomeňme, že tato hudebně-ekologická benefice desetiletí se konala letos 7. července v několika světových metropolích současně, přičemž na ní vystoupilo mnoho zvučných jmen hudebního světa. Pro fanoušky je tak přichystán výběr toho nejlepšího, co koncerty Live Earth přinesly.

Na celkem dvou DVD discích se můžeme těšit na záznamy z vystoupení Linkin Park, Chrise Cornella, Black Eyed Peas, Duran Duran, Genesis, The Police, Snow Patrol, Rogera Waterse, Rihanny, Smashing Pumpkins, Foo Fighters a dalších. Aby toho nebylo málo, bude součástí celého kompletu i CD, na kterém se objeví čtrnáct skladeb různých interpretů, mezi nimiž nebude chybět ani "Hey You" od Madonny, coby neoficiální hymna celého projektu.

Sluší se dodat, že výtěžek z prodeje nosiče nepůjde na účet vydavatelství, nýbrž na konto organizace The Alliance For Climate Protection, jejíž činností je již dlouhý čas podpora a propagace boje proti aktuálním klimatickým nebezpečenstvím.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY