Beatfest vypukne už v listopadu

19.10.2007 08:13 - Kateřina Červenková | foto: facebook interpreta

Kabát
© EMI Music
Výhradně rocková akce Beatfest je již takřka tradicí. Tentokráte proběhne o něco dříve, než jsme zvyklí, konkrétně již v úterý 6. listopadu. Oblíbené bigbítové rádio přizvalo sedm skupin, jejichž důrazný rock se ve všech možných podobách rozezní pražskou Lucernou.

Večer otevře aktuální vítěz soutěže Naděje BEATu, mladá kapela The Carve, jež se dobrovolně hlásí ke škatulce melodického power popu a momentálně dokončila své druhé demo. Prostor dostane i o trochu zkušenější soubor Syndrom.

Svůj chytlavý přímočarý rock předvede na letošním Beatfestu také skupina Abraxas, která loni oslavila úctyhodných třicet let, punkovou scénu bude reprezentovat ten nejpověřenější, tedy legendární Visací zámek, a zábava určitě bude pokračovat také s dekadentním Vítkovým Kvartetem.

Letos nebudou chybět ani Kabáti a Tři sestry se ukáží ve zcela jiném světle - přichystali si totiž speciální pětadvacetiminutovou akustickou vložku. Bohužel však musím zklamat všechny nové potenciální zájemce - rádio Beat ohlásilo, že je akce již vyprodána.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY