Dolores O'Riordan se chystá do Prahy

08.10.2007 12:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dolores O´Riordan
© doloresoriordan.ie
Dolores O'Riordan je zpět. Zpěvačka legendárních The Cranberries se v době odpočinku její mateřské kapely vydává na evropské turné, v rámci kterého vystoupí i v Praze.

The Cranberries jsou jednou z nejzásadnějších světových hudebních skupin a všechny jejich hity zazní i v rámci koncertu Dolores O'Riordan v Praze. Aktuální první zpěvaččino sólové album s názvem "Are You Listening" vyšlo u nadnárodní společnosti Universal Music / Sanctuary Records v květnu 2007. Aktuální hit singl "Ordinary Day" z této desky se nahrával v Praze a lze ho pravidelně vidět na všech dostupných hudebních TV kanálech.

Po posledním turné The Cranberries v roce 2002 se Dolores O'Riordan představila společně s italským legendárním zpěvákem Zuccherem na albu "Zu & Co" v roce 2004. Na tomto albu se představila další řada světově známých umělců, jako např. Sting, Sheryl Crow, Luciano Pavarotti, Miles Davis, John Lee Hooker a Eric Clapton. Ve stejném roce spolupracovala se skladatelem Angelem Badalamentim na soundtracku "Evilenko" ke stejnojmenému filmu.

V roce 2005 se Dolores O'Riordan představila na albu formace Jam & Spoon "Tripomatic Fairytales 3003" jako hostující vokalista. Dolores si také zahrála roli svatební pěvkyně ve filmu Adama Sandlera s názvem "Click".

Dolores O'Riordan vystoupí se svou doprovodnou skupinou v Praze v pondělí 26. listopadu ve velkém sálu Lucerny od 20:00 hod. Dolores O'Riordan zahraje všechny hity The Cranbarries, včetně skladeb "Linger", "Animal Instinct", "Zombie", "Salvation", "When You Are Gone", stejně jako skladby z jejího aktuálního alba "Are You Listening".

Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketpro za 800 Kč, na místě pak za 950 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY