Camouflage míří do Česka a na Slovensko

01.10.2007 13:11 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Camouflage
© Archiv
V poslední době je okolo tria Camouflage relativně rušno a další novinky čeří vody. Na konec listopadu se chystají koncertovat do Jižní Ameriky, předtím však stihnou tři vystoupení u nás a na Slovensku. Ve čtvrtek 1. listopadu je čeká Sportovní hala Koldům v Litvínově, pak se přesouvají do Bratislavy (2. listopad / PKO) a následně do Košic (3. listopad / Infinity Arena). Lístky by se měly již brzy objevit v předprodejích.

Jak jsme již informovali, na pátek 30. listopadu je ohlášeno vydání dvojalba "Archive #1", na kterém se objeví nevydané nebo dosud těžce sehnatelné věci, b-strany singlů a remixy. Chybět nebude ani demo verze skladby "Mr. X" bočního projektu Areu Areu.

Finální tracklist "Archive #1" bude následující: CD1 - The Great Commandment (Original US 12" Mix), Love Is A Shield (Lexy & K-Paul Remix), Me And You (Kaycee's Downbeat Mix), Every Now And Then, Strangers' Thoughts (Longer), The Story Of The Falling Fighters (Extended Version), Handsome (Mosaic Mix), Computerliebe (Live 1989), Heaven (I Want You) (Club Mix), In Cold Blood, Kling Klang, Crime (Ray & Ito Version), Mr. X (Demo Version) / CD2 - Love Is A Shield (Orbit Dub Mix), The Great Commandment 2.0 (Very. Mix), That Smiling Face (German Band Version), Isolation, Perfect (Huntemann & Bodzin Mix), Winter, Thief (Der Dritte Raum Mix), One Fine Day (Daylight-Mix), Telephone Sensor, They Catch More Secrets, Suspicious Love (Live At Bear Music Days), Wet Electronics, Camou Says Abdulu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY