Na MTV Europe Music Awards se ukáže i Dave Gahan

28.09.2007 08:03 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Dave Gahan
© mute.com
Dave Gahan v současné době brázdí Evropou a v rámci promo představuje své nové album "Hourglass", které vyjde 22. října. Velkou příležitost se předvést dostane i na letošních MTV Europe Music Awards v Mnichově, které se uskuteční první listopadový den.

Jak bylo v těchto dnech potvrzeno, na letošním předávání, kterému v nominacích kraluje Justin Timberlake a Rihanna, se Dave Gahan nejen osobně ukáže, ale v současné době se řeší i jeho hudební příspěvek. To by nebylo nic tak zvláštního, neb během večera zahrají i jiné hvězdy v čele s My Chemical Romance, Avril Lavigne nebo Foo Fighters, ale Gahan je známý právě tím, že se obdobných masových akcí poslední roky nezúčastňuje a i v případě nominací kapely Depeche Mode posílá raději své kolegy ze skupiny.

Letošní MTV Europe Music Awards jsou plně v rukou fanoušků, kteří ovlivnili jak nominace jednotlivých kategorií, tak mají v současné době za úkol z užšího výběru hlasovat pro vítěze všech ocenění. Pro své oblíbence se můžete zapojit do hlasování například na tomto linku.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY