Vše je jinak, Spice Girls nabídnou novinky ještě letos

01.10.2007 08:06 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Spice Girls
© 19 Entertainment Ltd
Kolem comebacku Spice Girls se informace mění každým dnem. Před časem jsme informovali, že dámy na výběrovou desku žádnou novinku nepřidají. Nyní je ale zase všechno jinak. Novinky budou, a to dokonce dvě.

V listopadu se od Spice Girls dočkáme rekapitulující desky "Greatest Hits", která vyjde dokonce ve třech různých formátech. Standardní verze nabídne všechny vydané singly, reklamní píseň pro kampaň nápoje Pepsi "Move Over" a navrch i dvě novinky, jejichž názvy se prozatím tají. U deluxové edice desky bude přibalena jedna placka navíc - půjde o DVD se všemi klipy, které Spice Girls kdy natočily. Největším trhákem ale bude dozajista dárkový box výběrovky, který bude obsahovat disky čtyři. První dva budou identické s obsahem deluxové edice, na třetím disku najdeme navíc remixy původních skladeb a na čtvrté placce pro změnu jejich karaoke verze.

Zatím to nevypadá, že by se s některou z novinek počítalo jako s prodejným singlem, předběžně se ale mluví o tom, že jedna z nových písní by měla mít svou premiéru první listopadový den.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY