Nový singl Pet Shop Boys si nekoupíte

31.08.2007 08:09 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Pet Shop Boys - Disco 4
© facebook interpreta
Na 24. září je naplánováno vydání čtvrtého pokračování remixové řady "Disco" od Pet Shop Boys. Singl, který vydání desky doprovází, ale nikde nekoupíte. A nenajdete jej dokonce ani na chystané studiové placce.

Album s názvem "Disco 4" spojuje jak osvědčené hity Pet Shop Boys v remixech - např. "I'm With Stupid" nebo "Hello Spaceboy" s Davidem Bowiem -, tak i remixy pro The Killers, Madonnu nebo Rammstein. Na trh jej ale uvede novinka "Integral", která již vyšla na posledním albu "Fundamental". I když pánové dali písní úplně nový hábit, oficiálního vydání singlu se bohužel nedočkáme. Skladba sice bude mít politicky laděnou vizuální podobu videoklipu, ale prodávat se nebude ani fyzicky, ani formou placeného downloadu. Přitom právě s druhou variantou se původně počítalo. O to vzácnější tak jsou neprodejné kopie, které již kolují mezi DJi a v rádiích. Ty krom nové rádiové úpravy skladby "Integral" obsahují také její speciální prodlouženou verzi, která již na novince "Disco 4" zastoupena bude.

Dodejme, že deska "Disco 4" vyjde nejen na klasickém CD, ale sběratele potěší i v limitované edici na vinylech, které budou navíc speciálně očíslovány. Čtvrté "Disco" se nebude dát koupit jako download, důvodem je fakt, že se nepodařilo zajistit práva na všechny remixy pro tento způsob prodeje.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY