Vrátí se Tichá dohoda?

28.08.2007 15:55 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Tichá dohoda
© blankasrumova.cz
V minulé dekádě oblíbená pražská rocková skupina Tichá dohoda spala od odchodu Blanky Šrůmové na sólovou dráhu zimním spánkem. Po devíti letech se ovšem začíná pozvolna probouzet - v těchto dnech byl totiž spuštěn MySpace profil skupiny. Budou následovat i další kroky vedoucí k jejímu comebacku?

Dan Šustr k tomu pro musicserver.cz řekl: "Comeback? Proč? Já se pořád zlobím na okolí, že prohlásilo Tichou dohodu za 'rozpadlou'. My se všichni pořád stýkáme (i s bubeníkem Wendym, Zub nás teď zvučí, s Blankou si telefonujeme atd.). Nekoncertujeme proto, že nám nechce nikdo vydat už devět let desku a všichni tvrdí, že už jsme se rozpadli. Takže nám ani nikdo nezavolá, abychom zahráli. Je to začarovanej kruh, kterej se asi nedá rozmotat. Uvidíme, co z toho bude. Já věřím, že Tichá dohoda zase bude hrát. Ale kdy, to netuším. V podstatě je ta situace kolem Tiché dohody 'plot' ze strany českého showbizu pro moje 'oficiální' hudební aktivity."

Kromě Blanky Šrůmové, která vydala dvě sólové desky, a Dana Šustra, jenž tento rok debutoval se svým projektem 2 Wings, prošla Tichou dohodou celá řada zajímavých muzikantů. Například Marek Kopecký (bicí Wanastowi Vjecy), Pavel Krtouš (basa Southern Cross), Aleš Zenkl (basa Proud), David Uher (bicí Jižní pól, Neřež) nebo Jarda Kvasnička (bicí Southern Cross).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY