Bojí se Mel B Radiohead?

16.09.2000 19:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Mel B
© facebook interpreta
Letošní podzim bude opravdu velmi "přespajsován". Mel C vyrazila na sólové turné, plánuje pátý singl ze svého alba "Northern Star", samotné Spice Girls vydají počátkem listopadu dlouho očekáváné album "Forever" a svou troškou do mlýna přispěje i Mel B, která za pár týdnů přijde se sólovým singlem "Tell Me" a albem "Hot". Ale obojí vyjde o týden později.

"Hot" totiž mělo původně vyjít 2. října, ale nyní bylo posunuto až na 9. a podle neoficiálních zpráv z nahrávací firmy Virgin je důvodem to, že se bojí toho, že by se Mel nedostala na první příčku britského žebříčku, kterou si pro ten týden pravděpodobně zabere novinka Radiohead "Kid A". U nás to asi těžko chápeme, ale v Británii pro takové hvězdy je nedebutovat na čísle jedna obrovské zklamání. Oficiálně se samozřejmě tvrdí, že důvodem posunutí alba je posunutí singlu, který byl již dříve z 18. září přesunut na 25. a zvykem je vydávat desku dva týdny po singlu.

Mel tak bude onen další týden v albové hitparádě soutěžit s novým albem Beautiful South "Painting In Red" (jejich minulé dvě desky debutovaly na vrcholu žebříčku!), a kdyby jej vydala ještě o týden později, první příčku by jí pravděpodobně sebrala nová deska All Saints "Saints And Sinners". To jsou čachry, co?

Ještě o něco hůře na tom však budou Spice Girls, které se v týdnu od 6. listopadu utkají s novinkami Blur, Fatboye Slima a Westlife. To bude v britské albové hitparádě opravdu horko.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY