Van Halen potvrdili comeback, turné i novou desku

15.08.2007 17:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Van Halen
© www.van-halen.com
Měsíce se o comebacku Van Halen mluvilo, nyní je konečně všechno oficiální. Návrat kapely potvrdili na tiskové konferenci samotní členové této rockové legendy.

Přesně dvacet dva let po odchodu Davida Lee Rotha se Van Halen vrátí a jak sami dodávají, nepůjde o pouhé přivydělání na důchod. Kapela se chce vrátit nejen na koncertní pódia, ale i do studia. V současné době je naplánováno pětadvacet koncertů po USA a Kanadě. Celé turné začne 27. září v jihokalifornském městě Charlotte a končit by mělo 11. prosince v kanadském Calgary.

Následně se pánové přesunou do studia, kde začnou natáčet novou desku. "To, co máme v plánu my, není jako třeba u The Police. Naší hlavní myšlenkou je vrátit se, zůstat a pokračovat dál," uvedl při tiskové konferenci David Lee Roth.

Dodejme, že kapela se vydá na turné v následujícím složení: David Lee Roth, Eddie Van Halen, Alex Van Halen a Wolfgang Van Halen. Poslední jmenovaný je syn Eddieho, který v pozici baskytaristy nahradí původního basáka Michaela Anthonyho.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY