Simpsonovi zapějí s The B-52's nebo Davidem Byrnem

04.08.2007 11:21 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Simpsons: Testify
© facebook interpreta
Kolem rodiny Simpsonových je v posledních dnech velmi rušno. Nejenže jejich film zachvátil kina po celém světě včetně Česka, ale rodinka je aktivní i po hudební stránce.

Přesněji řečeno hudební vydavatelství se předhánějí, které dřív vydá hudbu související s tímto téměř dvacet let výborně fungujícím seriálem. Po soundtracku k filmu, který dal dohromady Hans Zimmer, nás v září čeká další. Tentokrát jde o originální hudbu pro seriálové díly s názvem "The Simpsons: Testify", která se objevila v televizních řadách deset až osmnáct. Nosič má celkem jednačtyřicet stop, neb jednotlivé písně prokládají krátké úryvky z jednotlivých televizních dílů.

Na desce, která i v Česku vyjde 17. září, sice zní hlasy Homera, Marge, Barta, Lisy a sboru města Springfield, ale mnohem důležitější jsou skladby, které různí umělci natočili speciálně pro tento soundtrack. Rodinku Simpsonových tedy v písních doprovodí například Shawn Colvin, Baha Man, Los Lobos, Kelsey Grammer, David Byrne, Jackson Browne nebo The B-52's.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY