Psyclon Nine rozpálí strahovskou Sedmičku

21.05.2007 16:57 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Psyclon Nine
© vampirefreaks.com
Milovníci tvrdé elektroniky mohou opět jásat - po Front Line Assembly, KMFDM a Nitzer Ebb dorazí do Česka další zástupce světové špičky nejtvrdší odnože elektronické hudby - electronic body music (EBM) - trio Psyclon Nine a o dojezd mezi desátou hodinou a půlnocí se postará DJ Cassiel. To vše za pouhých 50 kč, přičemž každý platící obdrží poukaz na slevu 50 Kč v obchodě s gotickou a metalovou módou a doplňky - Nosferatu, tudíž akce je prakticky zdarma.

Třetí album Psyclon Nine "Crwn Thy Frnicatr" v sobě skloubilo to nejlepší, co má kapela na skladu. Silné melodie s až neoklasickým vkladem vzdáleně připomínající Laibach, jsou roubovány na nesmlouvavé elektro, jež je na koncertech násobeno živou kytarou, basou a bicími. Právě živé koncerty jsou to, čím jsou Psyclon Nine tak uhrančiví. Jejich absolutní nasazení s velmi osobitou futuristickou show jsou zážitkem, který se jen tak nevidí a díky svému těsnému kontaktu publika s kapelou jistě vytvoří výheň, na kterou se bude dlouho vzpomínat.

Jako zástupci místní elektronické scény se představí nový projekt Conamare Chaos dvojice Jones a Doggie, který kombinuje progresivní EBM s industriálními prvky. Drsnou hudbu podtrhuje zkreslený hlas Jonese a apokalyptické samply. Debutové album "Prophecies Of Extinction" bude ovlivněno nekonečností vesmíru a předzvěstí hvězdných válek.

Kdo nebude mít po tomto elektro masakru ještě dost, může zapařit na oblíbené EBM a harsh electro hity na afterparty vedenou DJ Cassielem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY