Vyhrajte 5 x CD MAYI / 3 x CD LINKIN PARK / 3 x CD BJÖRK / 3 x CD BŮHVÍ / 3 x CD MAROON 5 / 7 x balíček AVON k filmu BESTIÁŘ / 7 x DVD KRÁLOVNA KOŘENÍ / 3 x vstup na MY CHEMICAL ROMANCE / 4 vstup na NEMO / 3 x vstup na TROS SKETOS / 3 x vstup na DIRTMUSIC

21.05.2007 00:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další kvízy o ceny jsou tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Maya - Skrývaný
© facebook interpreta
První soutěž týdne je o novou desku projektu Maya "Skrývaný". Skupina Dareka Krále a Nory Grundové na ní zní znatelně jinak než jak zněla na zasněných, až meditativní "Zprávách z budoucnosti" - místo syntetizátorů nabízí veskrze akustické písně. Zvukové režie se ujal dechař skupiny Chinaski Štěpán Škoch, který se spolu s kytaristou Ondřejem Škochem (Chinaski) a bubeníkem Davidem Landštoftem (Lenka Dusilová, Ivan Hlas) objevuje i na seznamu hostů alba. Ve spolupráci s firmou Universal hrajeme o pět CD.

Do kvízu o 5 x CD Mayi "Skrývaný" vstoupíte tady.
Linkin Park - Minutes To Midnight
© facebook interpreta
Také Linkin Park se změnili - zvuk, který jim vynesl dvě Grammy a čtyřicet milionů prodaných CD, je minulostí a na "Minutes To Midnight" se představují, řečeno se spoluproducentem nahrávky Rickem Rubinem, jako "nová kapela". Chester Bennington a spol. si pro album připravili přes sto demosnímků, vybrané kousky pak nahrávali přes rok. Co ve studiu Mansion v Laurel Canyon vlastně udělali, napovídá singl "What I've Done". Firma Warner Music věnovala do soutěže tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Linkin Park "Minutes To Midnight" vstoupíte tady.
Björk - Volta
© facebook interpreta
Odlišnost od předchozích počinů je naopak jedinou jistotou u autorky třetí položky aktuálních cen, islandské divy Björk. Na svém šestém albu "Volta" opět překvapuje, a to i počtem hostů, jež si do studia pozvala. S deseti skladbami jí pomohli napříkad loňský vítěz prestižní Mercury Prize Antony Hegarty z Antony And The Johnsons, pionýr elektronické hudby Mark Bell z LFO, bubnující improvizátor Chris Corsano, lonští vítězové BBC World Music Award Konono N°1 nebo Timbaland. Ve spolupráci s vydavatelstvím Universal hrajeme o tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Björk "Volta" vstoupíte tady.
Bůhví - Hodina
© facebook interpreta
A aby těch proměn a překvapení nebylo málo, odlišně zní i skupina Bůhví na novém albu "Hodina", jež tvoří čtvrtou položku našich cen pro tento týden. Dvanáctipísňovou nahrávku, kterou na přání kapely produkoval Yarda Helešic, skupina Ondřeje Brzobohatého a Martina Hrubého natočila s cílem přiblížit se mainstreamu a tím i početnějšímu publiku. Že by se tento tah mohl skupině vyplatit, napovídá úspěch singlu "Nad strží" v některých rozhlasových hitparádách. Díky vydavatelství EMI u nás "Hodinu" vyhrají tři soutěžící.

Do kvízu o 3 x CD Bůhví Hodina vstoupíte tady.
Maroon 5 - It Won't Be Soon Before Long
© facebook interpreta
Aspoň že Maroon 5 zůstali relativně stejní. I když, že se za ta léta uplynulá od vydání debutu "Songs About Jane" hledali a našli (jak alespoň tvrdí) v tvorbě Michaela Jacksona, Prince nebo Talking Heads, na novince "It Won't Be Soon Before Long" znát je. Žádných velkých experimentů se však fanoušek bát nemusí - melodický pop-rock by ho zklamat neměl. A proto, kdož jste si oblíbili první album, soutěžte o album druhé: "It Won't Be Soon Before Long" máme díky Universalu pro tři z vás.

Do kvízu o 3 x CD Maroon 5 "It Won't Be Soon Before Long" vstoupíte tady.
Bestiář - plakát
© facebook interpreta
Tento týden pro vás máme připraveny také dvě filmové soutěže. První z nich se týká novinky "Bestiář". Snímek Ireny Pavláskové ("Corpus Delicti", "Čas sluhů") vypráví příběh mladé Karolíny, jejíž život změní vyčerpávající vztah plný nejistoty se záhadným Alexem a následný pokus se z tohoto svazujícího vztahu vymanit proměnou v nezávislou a sobeckou bestii. Ve filmu, jehož premiéra proběhla 19. dubna, hrají krom jiných Danica Jurčová, Karel Roden, Marek Vašut, Tomáš Matonoha nebo Kryštof Hádek. A ceny? Distribuční společnost Bioscop pro vás do soutěže věnovala sedm dárkových balíčků s kosmetikou Avon.

Do kvízu o 7 x balíček od Avonu k filmu "Bestiář" vstoupíte tady.
Barevný závoj - plakát
© facebook interpreta
Druhá fimová soutěž se váže k romantickému dramatu "Barevný závoj". Snímek sledující cestu novomanželů k opravdovému sebepoznání a ryzí lásce se drží literární předlohy W. Somerseta Maughama a zároveň je remakem filmu Richarda Boleslawskiho z roku 1934. Zatímco tehdy ztvárnili ústřední dvojici Greta Garbo a Herbert Marshall, režisér John Curran vsadil na Naomi Watts a Edwarda Nortona. Ceny v soutěži, věnovanými společností Bioscop, tvoří sedm DVD s filmem "Královna koření", vyprávějícím o kořenářce Tilo, která skrze svůj kouzelný sortiment uzdravuje, šíří moudrost a léčí smutky.

Do kvízu o 7 x DVD "Královna koření" k filmu "Barevný závoj" vstoupíte tady.
My Chemical Romance
© facebook interpreta
3. června se pražskými Holešovicemi rozezní písně emo-punkerů My Chemical Romance. Koncert měl proběhnout ve Veletržním paláci, ale pro velký zájem byl přesunut do nedaleké T-Mobile Areny, což je jen dalším důkazem silné pozice MCR na evropském trhu. Díky agenturám D_Smack_U a Conspiracy můžete soutěžit o tři vstupenky.

Do kvízu o 3 x vstup na My Chemical Romance vstoupíte tady.
Nemo
© facebook interpreta
O necelý týden dříve, 29. května, se v Praze pomějí příznivci elektroniky. V Roxy toho dne vystoupí objev nezávislé scény, londýnští Nemo. Nedávno dokončili nahrávání debutu "Post Human Love", u něhož asistovali například Jimi Abbiss (Arctic Monkeys, Placebo), Charlie Francis (R.E.M.) či Joe Wilson (Sneaker Pimps). Agentura D_Smack_U do soutěže věnovala čtyři vstupy, které rozdělíme dvěma výhercům.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na Nemo vstoupíte tady.
Palác Akropolis
© Lexikon ŽH
Nabídku cen opět uzavřou volné vstupy do pražského Paláce Akropolis. První akce, na niž pozveme tři výherce, se uskuteční 30. května a spíše než hudebním koncertem bude divadelním představením. Toho večera zde totiž předvede svůj neotřelý mix zpěvu, scatu a stepu kultovní vokálně pantomimické trio Tros Sketos, které můžete znát například ze znělky filmového festivalu v Karlových Varech nebo ze scény Divadla Sklep, kde vystupuje každý rok v rámci pověstných Besídek. Druhá proběhne 1. června a půjde o koncert nové folk-bluesové superskupiny Chrise Eckmana (The Walkabouts), Huga Race (The Bad Seeds) a Chrise Brokawa (Codeine, Come) jménem DirtMusic, která se při příležitosti koncertu zastaví v pražském studiu Sono, aby zde položila základy pro své debutové album. Také na tuto akci máme tři vstupy.

Do kvízu o 3 x vstup na Tros Sketos vstoupíte tady.

Do kvízu o 3 x vstup na DirtMusic featuring Chris Brokaw + Chris Eckman & Hugo Race vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY