Arctic Monkeys bodují na čele britského žebříčku i druhý týden

06.05.2007 21:10 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Dalších 81 tisíc prodaných kusů dostalo podruhé na čelo britského žebříčku novou desku Arctic Monkeys "Favourite Worst Nightmare". Jazzman Michael Bublé se musí spokojit s dvojkou. V singlovém žebříčku i nadále vládne "Beautiful Liar" Shakiry a Beyoncé, Manic Street Preachers zůstali s novinkou "Your Love Alone Is Not Enough" na dvojce.
Beyoncé & Shakira - Beautiful Liar
© facebook interpreta
Dvojice Beyoncé a Shakira vede i v druhém týdnu britský singlový žebříček. "Beautiful Liar" už vede i evropský žebříček, v tom britském ale museli odrazit útok novinky Manic Street Preachers. "Your Love Alone Is Not Enough" boduje se ztrátou pěti tisíc prodaných kusů na dvojce, stejně jako dva předchozí singly Manics. Na trojku vystoupali Gym Class Heroes s "Cupid's Chokehold" a na čtyřku kleslo hvězdné trio Timbaland, Nelly Furtado a Justin Timberlake s "Give It To Me". Na chvostu desítky ještě máme dvě novinky - Groove Armada slaví díky singlu "Get Down" na čísle devět poprvé singl v Top 10. Americká kapela Hellogoodbye dostala do britské desítky svůj půl roku starý singl "Here (In Your Arms)". Nový singl Amerie "Take Control" se začne v obchodech prodávat až v pondělí, zatím bere číslo třináct. Číslo osmnáct patří klubovému hitu "Lolipop" Dada Ft Sandy Rivera & Trix. V polovině třetí desítky startuje Amy Winehouse s novým singlem "Back To Black", ale ten půjde určitě ještě vzhůru. .

Kompletní singlový žebříček je k vidění zde.

Arctic Monkeys - My Favourite Worts Nightmare
© facebook interpreta
Albovému pořadí i druhý týden vévodí Arctic Monkeys. Prodali 81 tisíc kusů "Favourite Worst Nightmare" a neohrozila je ani nová deska kanadského jazzového zpěváka Michaela Bublého "Call Me Irresponsible". Zaznamenala poloviční prodej než Opice, i tak je dvojka jeho historicky nejlepším výsledkem. Do Top 5 se vrací trvalky Amy Winehouse "Back To Black" i Miky "Life In Cartoon Motion". Novinku má na šestce r'n'b zpěvák Ne-yo s "Because Of You", devátá je Natasha Bedingfield s "N.B.". Připomínám, že její předchozí album "Unwritten" bralo číslo jedna. Další vzhruch je v druhé desítce - James Fresh As A Daisy a jejich "The Singles" jsou na dvanáctce, o jedno číslo níže jsou kanadští rockeři Rush se "Snakes & Arrows", je to jejich nejlepší umístění od roku 1991. Patnáctí jsou Black Rebel Motorcycle Club s "Baby 81". Squeeze mají "Essential" na čísle 25 a tři příčky od konce Top 40 jsou ještě Ocean Colour Scene s novou deskou "On The Leyline". Padesátá je Tori Amos s "American Doll Posse", Dinosaur Jr. se vrací o dvě příčky níže s "Beyond".

Kompletní albový žebříček je k vidění zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY