Vyberte pět semifinalistů soutěže Coca-Cola PopStar

04.05.2007 09:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Coca-Cola PopStar logo
© facebook interpreta
Nejširší veřejnost může do 6. května hlasovat pro své favority, a vybrat tak prvních pět kapel, které postoupí do semifinálového klání autorské hudební soutěže Coca-Cola PopStar. Do letošního ročníku se přihlásilo celkem 346 účastníků, kteří se o přízeň posluchačů ucházejí s více než 800 skladbami.

Hlasování veřejnosti na stránce cocacolapopstar.cz, kde je možnost si nahrané skladby poslechnout, bude uzavřeno 6. května 2007. Pět kapel nebo jednotlivců, kteří od svých fanoušků získají nejvíce hlasů, postoupí do semifinále.

Potom přijde na řadu odborná porota, která si při svém prvním zasedání dne 14. května 2007 poslechne všechny demosnímky a vybere dalších pět nejlepších, kteří postoupí do semifinále. Deset semifinalistů tak bude porotou vyhlášeno 15. května 2007.

Zlomové datum soutěže nastane 22. května 2007, kdy se bude konat neveřejné semifinále v pražském Paláci Akropolis. Na základě živého vystoupení zde porota z deseti semifinalistů vybere tři finalisty. Tito finalisté se pak poprvé představí veřejnosti na závěrečném finálovém koncertu letošního ročníku Coca-Cola PopStar, který proběhne 6. června 2007 v pražském Lucerna Music Baru.

Po skončení finálového vystoupení tří nejúspěšnějších účastníků zasedne porota soutěže a vyhlásí historicky čtvrtého vítěze soutěže Coca-Cola PopStar 2007.

Hlavní cenou, na kterou se vítěz může těšit, je natočení a vydání alba u hudebního vydavatelství Sony BMG Music Entertainment. Vydání alba je naplánováno na podzim 2007. Vítěze čeká také účast na letních hudebních festivalech v České republice i v zahraničí a na podzim vystupování v roli předkapely na turné některé ze zavedených českých kapel.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY