Incognito vzdají v Praze hold svým idolům

24.04.2007 16:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Incognito plakát
© facebook interpreta
"Bees + Things + Flowers" je název nejnovějšího alba legendární britské skupiny Incognito, kterou tito souloví mistři představí živě 7. května v Lucerna Music Baru.

"Chtěli jsme vytvořit převážně akustické album," vysvětluje lídr skupiny Jean-Paul "Bluey" Maunick. "Ten styl mi připomíná alba Billa Witherse ze sedmdesátých let." To je přiléhavé přirovnání.

Nevídaná řada výtečných zpěváků dělá z "Bees + Things + Flowers" jedno z nejsoulovějších alb skupiny Incognito od jejího vzniku před sedmadvaceti lety. Maysa Leak, Imaani, Joy Rose, Tony Momrelle, Jocelyn Brown a Carleen Anderson - všichni výrazně přispěli k vytvoření toho, co se dá jednoduše popsat jako nejúchvatnější soulové album roku.

Album přináší také další příjemná překvapení včetně průkopnických interpretací skvělých písní od Earth, Wind & Fire, Roye Ayerse, Americy a The Lovin' Spoonful, stejně tak jako nové akustické ztvárnění některých hitů Incognita. Najdeme zde také tři nové Blueyho skladby.

Pro Blueyho představují jeho alba způsob, jak se dostat na pódium; protože, jak tento v mnoha směrech talentovaný hudebník říká: "Incognito je živá kapela." Tento rok budou fanoušci v Česku i po celém světě ohromeni výbušnou show nejlepší jazz-funkové skupiny planety. Incognito se představí na bezpočtu jevištích v místech tak odlehlých, jako například Litva nebo Japonsko. "Uhrajeme se k smrti," glosuje to Bluey.

Vstupenky na pražský koncert zakoupíte v pokladně Lucerna Music Baru a v sítích Ticketpro, Ticketportal, Ticketstream za 350 Kč + poplatky distributora, na místě v den koncertu za 450 Kč.

Start je ve 20:00.

Více informací na: incognito.org.uk, dsmacku.com a musicbar.cz .


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY