Tobias na 'Scarecrow' pohostí Boba Catleyho z Magnum

17.04.2007 09:33 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tobias Sammet
© flickr.com
Zpěvák a skladatel Tobias Sammet v rozhovoru se svým webmasterem prozradil, že jedním z několika hostů připravovaného díla "The Scarecrow" metalové opery "Avantasia" bude Bob frontman britské melodické rockové skupiny Magnum Catley. Právě za ním letěl Tobias nedávno do Anglie.

Ještě před několika měsíci si frontman Edguy nedokázal představit, že by měl své sólové koncepční dílo dále rozvíjet. A najednou je třetí díl 'Avantasie' téměř za dveřmi. Oba předchozí díly se totiž staly těmi nejprodávanějšími alby, jaké kdy nahrávací společnost AFM Records vydala. Tobias byl sám úspěchem opery velmi překvapen, a tak se rozhodl vynaložit další úsilí a dát dohromady "The Scarecrow".

Tím pádem musí Tobiasova domovina Edguy nějakou dobu počkat. "Před pár měsíci jsme v Brazílii dotočili naše nové DVD a brzy stanovíme datum vydání. Teď jsem ale plně zaneprázdněný přípravami 'The Scarecrow', takže na Edguy mi nezbývá čas. Ke konci roku se ale se skupinou zavřeme do studia a zkusíme něco nahrát," uvedl zpěvák v rozhovoru.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY