Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (13)

22.08.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Dnes se probereme archívem serveru DownloadsDirect, mého oblíbeného a v tomto seriálu často zmiňovaného. Kromě volně stažitelných nahrávek a placených skladeb, totiž nabízí i "trial" (výraz ze softwaru) písničky, tedy takové, které si můžete v plné kvalitě přehrávat třeba týden nebo měsíc a poté vám přestanou fungovat. Ale jako reklama je to určitě výborná věc. Na několik z nich vás dnes upozorním.

Madonna - Music
© facebook interpreta
O novém singlu Madonny "Music", který vyšel právě včera, jsme toho už na MusicServeru napsali hodně, včetně naštvaného článku a stahování remixů. Poslední volně stažitelný remix od Deep Dish, který byl na webu MadonnaMusic.com, je už také jen pro americké obyvatele, ale pokud máte chuť poslouchat stále dokola originální verzi, máme pro vás odkaz. Skladba sice bude fungovat jen do 28.8., ale snad si ji za tu dobu pořádně užijete. "Music" si tedy můžete stáhnout odtud.

Sinead O Connor
© SONICNET
I v druhé volně stáhnutelné skladbě zůstaneme u něžného pohlaví. Nedávno vydala Sinead O'Connor nové skvělé ablum "Faith and Courage" a pilotním singlem z něj byla písnička "No Man's Woman". Nejednalo se sice o kdovíjak velký hit, ale o výbornou písničku určitě. Funkčnost je ale omezena na třicet dnů. Stáhnout si ji můžete zde.

Kid Rock
© Downloadsdirect
Poslední skladba bude velkým stylovým odklonem od předešlých dvou. Kid Rock totiž před nedávnem pro svou kompilaci ze starších alb "The History of Rock" nahrál novou skladbu "American Bad Ass", ve které použil známý riff od Metallicy. Písnička v jeho podání je opravdu nadupaná a kdo má rád rap tvrzený kytarami, je na správné adrese. Tuto pecku si můžete stáhnout odtud a fungovat vám bude také pouze třicet dnů.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, více než pět stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY