Linkin Park vymetou pražskou Sazka Arenu

23.02.2007 18:39 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Linkin Park N
© facebook interpreta
Americká nu-metalová kapela Linkin Park zavítá v rámci evropského turné i do Česka. Jako datum svého koncertu, na kterém jí bude předskakovat punk-rocková skupina 30 Seconds To Mars, zvolila úterý 12. června a jako místo Sazka Arenu v Praze. Vstupenky na koncert budou v prodeji od 30. března.

Skupina Linkin Park si během sedmi let vybudovala neotřesitelnou pozici mezi rockovými kapelami. Mladí muzikanti jsou v podstatě na jednom velkém světovém turné a v přestávkách, místo odpočinku, pracují na nových písničkách a točí desky. O jejich kvalitách se koneckonců přesvědčíme na vlastí kůži při jejich červnové zastávce v pražské Sazka Areně, do České republiky se vrátí po čtyřech letech od jejich vyprodaného koncertu.

Kapele Linkin Park budou v Praze předskakovat 30 Seconds To Mars. Ti jsou známí díky svému frontmanovi - hollywoodskému herci Jaredu Letovi ("Alexander", "Americké psycho", "Klub rváčů", "Tenká červená linie", "Requiem For A Dream" atd.). U zrodu kapely, která pochází z Jižní Kalifornie, stál Jared (zpěv,kytara) a jeho bratr Shannon (bicí), později se k nim připojil Matt Wachter (basa), trojici jako poslední nakonec doplnil kytarista Tomo Milicevic. Neúnavným koncertováním a stále se zvětšující fanouškovskou základnou si kapela vybojovala nominaci na cenu MTV v kategorii Nejlepší rockové video za svou skladbu "The Kill".

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK
Prodej: sběrny SAZKA, a.s., Rezervace: www.sazkaticket.cz
Hromadné objednávky a informace: tel. 266 12 11 22 (po-pá 8-16.30 h) nebo v prodejním místě Ticketpro, Prague Tourist Center, Rytířská 12, Praha 1, www.ticketpro.cz.

CENY VSTUPENEK
STÁNÍ: 895 Kč
STÁNÍ U PODIA: 1250 Kč
SEZENÍ 1.CAT: 1595 Kč
SEZENÍ 2.CAT: 1250 Kč
SEZENÍ 3.CAT: 1000 Kč


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY