Zion Train se v Abatonu ukážou celí noví

26.02.2007 08:11 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Earl 16 N
© facebook interpreta
Britská elektrodubová parta Zion Train, která spolu s Hypnotix, Nomad Sound feat. Burama a Admirálem Kolibalem vystoupí 9. března v pražském klubu Abaton, momentálně pracuje na novém albu s názvem "Live As One", na kterém místo zpěvačky Molary budou zpívat například Earl 16 nebo Dubdadda. S novou sestavou se také objeví v Praze.

"Live As One" bude v pořadí devátá dlouhohrající deska od debutové "Passage To Indica". Kapela vydává další skvělý počin ve stylu New Roots. Na desce si zazpívalo sedm zpěváků velice různého ražení. Vedle osvědčených harcovníků, jako jsou Earl 16, Tippa Irie nebo Dubdadda vystoupili také hvězdy z jiných částí světa, například Raiz z Itálie, Marlene Johnson z Německa a dvě výrazné posily YT a Lua. Všichni podávají vynikající výkony a každý jednotlivec album nějak obohatil. Ať už svými medovými hlasy jako Earl, Marlene a Lua nebo bystrými a přesnými postřehy jako YT, Tippa a Dubdadda či určitou snovostí jako Raiz.

Bude to první album, které ve studiu kapely v Kolíně nad Rýnem v Německu produkoval výlučně Neil Perch. Perchova produkce potvrzuje stávající kvality kapely, ale zároveň přináší příjemná překvapení. Morální poselství charakteristické pro Zion Train je stále cítit, skupina ale překvapuje hloubkou a kvalitou svého hudebního projevu. Hudebníci vystupují v obvyklém složení, tedy v dechové sekci Dave Fullwood a Bigga, ty doprovází P. Lush známý z Nucleus Roots na kytaru, na klávesy hraje Paolo Polcari z Almamegretta, na bicí Vedran z Radikal Dub Kolektiv a na dechový nástroj melodika Chasbo z Bush Chemists. Hudebníci pocházejí z Itálie, Německa, Chorvatska, Jamajky a Spojeného Království, takže se skutečně jedná o světovou dubovou produkci.

Kapela vydává "Live As One" pod vlastní značkou Universal Egg. Několik měsíců před vydáním budou do světa vypuštěny singly, na kterých budou remixy například od Roba Smithe (ze Smith & Mighty), Vibronics, Digital ze Sativa Records a Kuranaky ze Zettai-Mu z Japonska, včetně trošky dubstepu a obrazového materiálu.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji sítě Ticketportal za 250 Kč + poplatky, na místě pak za 300 Kč.

Start je ve 20:00

Více informací na ziontrain.co.uk a prostorabaton.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY