UDG vzali do studia Ivu Frühlingovou a Honzu Homolu

23.02.2007 15:29 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

UDG N
© Roman Černý
Kapela UDG před několika dny, takřka po měsíci pobytu, opustila studio SONO, kde natáčela materiál pro druhou dlouhohrající desku, pracovně nazvanou "Buď a nebe". Stejně jako v případě debutu "Ztraceni v inspiracích" na nahrávku pozvala několik hostů.

Zatímco na první desce účinkoval Matěj Homola, na dvojce se podílel jeho bratr a spoluhráč z Wohnout Honza, po Richardu Krajčovi zase skupina oslovila jeho exmanželku, nynější přítelkyni baskytaristy UDG Pavla Vrzáka a hlavně úspěšnou zpěvačku Ivu Frühlingovou. Naopak neměnila producenta Milana Cimfeho, známého díky práci pro kapely Lucie, Kabát či Divokej Bill. Výčet v tiskové zprávě zmíněných pomocníků pak uzavírají jistí "umělci z Francie", kteří momentálně připravují první videoklip k albu.

Fanoušci, kteří si nové album UDG objednají na internetových stránkách skupiny, se mohou stát členy nového fan clubu a dostat od kapely exkluzivní merchandise, vstupy na koncerty nebo pozvánku na pravidelná setkání s muzikanty. Přesné datum vydání novinky zatím pánové nezveřejnili, jako nejzazší termín se zřejmě jeví 24. duben, kdy v pražském Paláci Akropolis proběhne její křest.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY