Jethro Tull vydají v březnu průřez své tvorby

24.02.2007 08:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Jethro Tull N
© www.emimusic.de
Na březen tohoto roku Jethro Tull svým fanouškům připravili opravdovou lahůdku. Vydají totiž výběr toho nej ze své hudební kariéry.

"Nacházíme se v cybermusiclandu, můžeme stříhat, kopírovat a upravovat to nejlepší nebo to nejhorší, co jsme kdy udělali, a to je dle mého vážně fajn," uvedl frontman kapely Ian Anderson ve svém stanovisku v lednu letošního roku.

Album s názvem "Best Of" nabídne také jednu píseň, která vznikla jen před pár týdny. Jedná se o skladbu "One Brown Mouse", jejíž finální mixáž byla dokončena koncem minulého měsíce.

Deska "Jethro Tull - Best Of", jejíž vydání je stanoveno na 19. března, nabídne tyto tracky: Fat Man, Life Is A Long Song, Cheap Day Return, Mother Goose, Wond'ring Aloud, Thick As A Brick (Edit No1), Skating Away, Cold Wind To Valhalla, One White Duck/0 power 10, Salamander, Jack In The Green, Velvet Green, Dun Ringill, Jack Frost And..., Under Wraps 2, Jack-A-Lynn, Some Day The Sun..., Broadford Bazaar, The Water Carrier, Rupi's Dance, Christmas Song, Weathercock, One Brown Mouse (re-record 2007), Pastime With Good Company (Live in Denmark 2006).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY