Dobrá hudba na netu zdarma a legálně (12)

15.08.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Aniž bych to nějak plánoval, po minulém rockově-metalovém dílu dnes budeme v tvrdých kytarách částečně pokračovat. Inu mávání hlavami není nikdy dost.

Judas Priest - Jugulator
© facebook interpreta
Minule jsme vás upozornil na tři nové skladby Roba Halforda, které pocházejí z desky "Ressurection" jeho nové kapely Halford. Pokud si však chcete poslechnout několik skladeb skupiny, ve které se nejvíce proslavil - tedy Judas Priest, máme pro vás dnes další odkaz. Z jejich oficiálního webu si totiž kromě mnoha minutových ukázek jejich skladeb ve formátu mp3 můžete stáhnout i dvě kompletní skladby a to rovnou ty největší pecky posledních let. Z jejich dosud posledního alba "Jugulator", na kterém se poprvé hlasově ukázal Halfordův nástupce Ripper Owens, si můžete stáhnout titulní "Jugulator" a ze živáku "Meltdown" zase další nářezovku "Metal Meltdown" (původně z alba "Painkiller"), která fanoušky zaujme tím, že v ní narozdíl od originálu zpívá právě Owens. Stahovat můžete odtud.

Alice Cooper - Brutal Planet
© facebook interpreta
Minulý týden jste na MusicServeru mohli vyhrát nové album rockového černokněžníka Alice Coopera "Brutal Planet". Jak už jsem psal v dřívější recenzi, jedná se o výborný kousek a pokud jej nemáte doma, určitě vás potěší možnost alespoň si stáhnout titulní skladbu z něj. Ta naprosto přesně vyjadřuje náladu celé desky, chmurnou a temnou, i její kvalitu. "Brutální planetu" si můžete stáhnout odtud.

Robbie Williams - Rock DJ
© facebook interpreta
Koncem srpna konečně vychází nové album Robbieho Williamse "Sing When You're Winning", které předznamenal výborný singl "Rock DJ" s opravdu zajímavým videoklipem plným krve, tance a nevšedního Robbieho striptýzu (až na kosti :). Tým okolo Robbieho si je vědom důležitosti internetu a tak po pouze internetovém videoklipu k prvnímu singlu nyní nabízí i poslech celého nového alba, ovšem po kouscích. Každý den si totiž na jeho oficiálním webu můžete poslechnout jednu skladbu z desky, zatím to byly "Let Love Be Your Energy", "Better Man" a samozřejmě "Rock DJ". Přehrát si je můžete buď v Realaudiu nebo Windows Media formátu a v rychlostech 28 či 56 kbps podle vašeho připojení. Určitě také potěší Robbieho komentáře k jednotlivým skladbám. Písničku pro dnešní den (a zítra skladbu pro zítřejší a pozítří...) si můžete pustit tady.

A samozřejmě, pokud to snad nevíte, více než pět stovek legálních skladeb si můžete stáhnout přímo od nás z MusicServeru. Stačí kliknou tady.

Víte, kde se dají sehnat dobré a legální nahrávky v mp3 či jiných formátech nebo kde je k mání skvělý koncert či videoklip nebo...? Napište nám!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY