Horkýže Slíže přicházejí se 'Silným refrénem'

06.02.2007 09:33 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Horkýže slíže N
© www.horkyzeslize.sk
Po dvouleté pauze a stovkách úspěšných koncertů hlásí nitranské kvarteto Horkýže Slíže návrat zpět. První věc, kterou kapela po odpočinku svoje fanoušky potěší, je pilotní singl z připravované desky. Ten dostal jednoduchý, ale výstižný název "Silný refrén".

Skladba opět vyvolává dobrou náladu, na kterou jsme u této skupiny zvyklí, a Kuko a jeho partička s ní okamžitě vkročili na Slovensku do rádiových éterů. Videoklip k singlu je v současné době připravený a již brzy se objeví na televizních obrazovkách. Horkýže Slíže po pilotním singlu koncem února vydají i svoji další řadovou desku. Ta ponese název "Ukáž tú tvoju zoo". Dříve však, než se CD objeví na pultech prodejen, čekají kapelu exkluzivní zahraniční koncerty v Anglii, Irsku a v USA. Mezi 8. a 10. únorem 2007 se na základě dřívějších, velmi úspěšných koncertů opětovně ukáže na pódiích v Dublinu a Londýně.

Od 16. února skupina pak vyráží i za oceán. Na pěti místech tam Horkýže Slíže odehrají samostatné koncerty v klubech, například v New Yorku a Chicagu. Jaro pak bude patřit velkému česko-slovenskému turné, během kterého kapela krom starých známých hitů představí hlavně nové album.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY