Podívejte se na 'Ruby' Kaiser Chiefs

23.01.2007 16:00 - Benjamin Slavík | foto: facebook interpreta

Kaiser Chiefs N
© kaiserchiefs.co.uk
Populární kytarovkáři z britského Leedsu Kaisef Chiefs nachystali na 26. února novou desku s názvem "Yours Truly, Angry Mob". Pro ty, kteří se nových skladeb nemůžou dočkat, už je na světě singl "Ruby". Popěvek "Ruby Ruby Ruby, Do Ya Do Ya Do Ya" si už několik dnů nadšeně prozpěvují všichni indie fanoušci, kteří se nebojí mainstreamu.

První deska "Employment" z roku 2005 byla kolekcí rozjetých teenage hitů s nana popěvky o tom, co mladí mají rádi - znáte to - "Everyday I Love You Less And Less", "I Predict A Riot" atd. Za svůj debut si skupina vysloužila třeba přirovnávání k britpopovým hochům od Damona Albarna Blur. Kdo by se třeba bál, že po vzoru kapely proslavené v devadesátých letech, začnou Kaiser Chiefs experimentovat, že to bude pro masové publikum až moc, může na obavy rychle zapomenout. "Ruby" je totiž hit do rádií, jak má být, ač Kaiser Chiefs přidali na hlasitosti kytar. "Ruby" je písnička, kterou by klidně mohli nahrát Red Hot Chili Peppers nebo U2 a byli by za ni pochváleni.

Na videoklip ke skladbě "Ruby" od Kaiser Chiefs se můžete podívat ve formátu Windows Media nebo můžete využít YouTube verzi.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY