Duran Duran u soudu kvůli telefonnímu číslu

04.08.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Duran Duran
© SONICNET
Duran Duran už zdaleka nejsou tolik populární jako v osmdesátých letech, kdy dobývali hitparády s hity jako "Wild Boys" či "A View To Kill" ani tak, jako před pár lety po eponymním albu a singlu "Ordinary World". Přesto mají stále dost fanoušků, kteří díky chybě kapely neuvěřitelným způsobem narušili život úplně cizího člověka.

Duran Duran totiž na svém webu chybně napsali číslo telefonu, na které si fanoušci mají volat o vstupenky na koncerty a různé reklamní předměty. Ono číslo vedlo právě do bytu šestapadesátiletého Cornella Zachary, který žije v Los Angeles. Následující dny byly pro pana Zacharyho vskutku nepříjemné, telefon zvonil dnem i nocí a stále se někdo dožadoval vstupenek a dalších věcí. U Zacharyho došlo k zvýšení krevního tlaku a doktor ho varoval, že může dojít i k infarktu. Prostě nic příjemného.

Proto nyní kapelu za jejich chybu žaluje u soudu. A nejen je, i všechny další, kdo s tím mají něco společného - kromě současných členů skupiny Nicka Rhodese, Simona Le Bona a Warrena Cuccurulla tedy i Microsoft Inc., Duran Duran Productions, QBQ Entertainment, SFX Entertainment a MAD Productions. Nejvíce mu na kapela však vadí to, že jim za celou tu dobu nestál ani za to, aby se mu omluvili. Stačil prostě jen jeden telefonát…


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY