Christina Aguilera už si brousí zuby na Prahu

13.12.2006 08:21 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera N
© Ellen Von Unwerth
Málokdy se stává, že by do České republiky přijela hvězda světového kalibru, která je navíc právě na vrcholu. U Christiny Aguilery se to povedlo. Týden před Štědrým dnem, ve stejný den, kdy se v Malé sportovní hale koná finále Česko hledá SuperStar, tedy 17. prosince, zavítá tahle vynikající zpěvačka do pražské Sazka Areny. Předskakovat jí bude Helena Zeťová.

Christina Aguilera je jednou z nejuznávanějších zpěvaček posledního desetiletí. Po celém světě prodala více než 25 milionů desek a čtyři její singly dosáhly na první příčku hitparády Billboard Hot 100. Aguilera rovněž obdržela tři ceny Grammy, jednu cenu Latin Grammy a dvě její alba se dostala mezi pět nejprodávanějších ve Spojených státech. Aguilera také spolupracovala s mnoha slavnými umělci včetně Herbie Hancocka, Andrey Bocelliho a Seana "Diddy" Combse.

Christina Aguilera se v Praze zastaví v rámci Back To Basic Tour, pokrývajícího Severní Ameriku a Evropu, které odstartovala minulý měsíc v anglickém Sheffieldu. Pražská zastávka je výjimečná hned v několika ohledech. Jednak je to poslední koncert evropské části, jednak zde Christina pravděpodobně oslaví narozeniny. Česká republika je navíc jedinou zemí bývalého sovětského bloku, ve které se Christina Aguilera se svojí show zastaví, a Praha se tak alespoň jednou zařadila do prvního sledu po bok Paříže, Londýna či povinných zastávek v Německu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY