Vyhrajte 5 x CD/DVD MIRO ŽBIRKY / 5 x CD WANASTOWÍCH VJECÝ / 3 x CD DEPECHE MODE / 3 x CD J.J. CALEA & ERICA CLAPTONA / 3 x CD THE GAME / 3 x CD JOSHE GROBANA / 3 x vstup na STO ZVÍŘAT

20.11.2006 00:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Miro Žbirka - Dúhy
© facebook interpreta
V první soutěži, pořádané ve spolupráci s firmou Universal, jde o reedici alba "Dúhy" Mira Žbirky, obsahující krom CD i DVD "The Best Of Tour". Spolu se záznamem ze slovenských koncertů, uspořádaných jako oslava pětadvaceti let Mekyho působení na sólové dráze a třicetiletého výročí debutu jeho někdejší kapely Modus, DVD obsahuje bonusové skladby, dokument a videoklipy. Hrajeme o pět kusů.

Do kvízu o 5 x CD/DVD Miro Žbirky "Dúhy / The Best Of Tour" vstoupíte tady.
Wanastowi Vjecy - Torpédo
© facebook interpreta
Druhá soutěž, pořádaná ve spolupráci se Sony BMG, je o "Torpédo" Wanastowích Vjecý. P.B.Ch. a Robert Kodym se s ní vrátili šest let po vydání předchozích "Hraček" za pomoci bubeníka -123 min. Martina Vajgla a servírují na ní nevybíravé protestsongy, dojemné lovesongy, coververzi "Pal vocuď" Jasné páky, duet s Janou Kirschner "Myslím na tebe" a punkovou verzi hitu "Nahá". Oceníme pět z vás.

Do kvízu o 5 x CD Wanastowích vjecý "Torpédo" vstoupíte tady.
Depeche Mode - The Best Of Volume 1
© facebook interpreta
Ve třetí soutěži, pořádané ve spolupráci s vydavatelstvím EMI, hrajeme o výběrovou kolekci kultovních a legendárních Depeche Mode "The Best Of Volume 1". CD obsahuje osmnáct z nejdůležitějších singlů skupiny reprezentujících všechny desky kromě "Black Celebration", například písně "Personal Jesus", "Enjoy The Silence" či "Suffer Well", plus novinku "Martyr". Oceníme tři úspěšné soutěžící.

Do kvízu o 3 x CD Depeche Mode "The Best Of Volume 1" vstoupíte tady.
J.J. Cale & Eric Clapton - The Road To Escondido
© facebook interpreta
Čtvrtá soutěž patří společné desce J.J. Calea a Erica Claptona "The Road To Escondido". Obsahuje třináct společných písní, s nimiž Caleovi (napsal jedenáct písní) a Claptonovi (napsal jednu) pomohl John Mayer, plus coververzi skladby "Sporting Life Blues". CD dvou velikánů ovlivněné rockem, country i folkem od nás díky společnosti Warner Music dostanou tři úspěšní absolventi našeho kvízu.

Do kvízu o 3 x CD J.J. Calea & Erica Claptona "The Road To Escondido" vstoupíte tady.
The Game - Doctor's Advocate
© facebook interpreta
Soutěž číslo pět je o desku číslo dvě amerického rappera zovoucího se The Game. Na nahrávce nazvané "The Doctor's Advocate", stejně jako v případě debutu "Documentary", má krom něho zásluhy špičkový producentský tým (Kanye West, Just Blaze, Timbaland, Scott Storch) i hvězdní kolegové z oboru (Busta Rhymes, Snoop Dogg, Nas, Pharrell). Ve spolupráci se společností Universal hrajeme o tři CD.

Do kvízu o 3 x CD The Game "Doctor's Advocate" vstoupíte tady.
Josh Groban - Awake
© facebook interpreta
Soutěžíme též o novinku Joshe Grobana "Awake", navazující na jeho předchozí "Closer" z roku 2003 a debut "Josh Groban" z roku 2001. Třináctipísňová deska mísí pop s vážnou hudbou, klavírní a smyčcové party i kytara se zde setkávají s vynikajícím tenorovým zpěvem, prostor dostanou i perkuse a africký gospel sboru Ladysmith Black Mambazo nebo jazzové dechy. Ve spolupráci s vydavatelstvím Warner Music hrajeme o tři CD.

Do kvízu o 3 x CD Joshe Grobana "Awake" vstoupíte tady.
Palác Akropolis
© facebook interpreta
Na závěr dle tradice nabízíme možnost zahrát si o volné vstupy do pražského Paláce Akropolis, tentokrát na koncert skupiny Sto zvířat. Ta právě v tomto klubu před rokem natočila své první DVD "Jste normální?", k němuž jede aktuální turné. V Akropoli ve středu 29. listopadu a ve čtvrtek 30. listopadu odehraje koncerty, v jejichž rámci exkluzivně představí novinkové písně nachystané pro další CD. Krom toho pokřtí a nabídne ke koupi speciální zpěvník plný oblíbených zvířecích melodií, harmonií a textů. Soutěžíme o tři vstupy na první ze zmíněných koncertů.

Do kvízu o 3 x vstup na Sto zvířat vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY