Poslechněte si čtyři písně z nové desky Beatles

11.11.2006 16:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Beatles - Love
© facebook interpreta
Takovou zvědavost, jakou vyvolala zpráva o kolekci nového materiálu jejich oblíbenců, patrně fanoušci skupiny Beatles nepocítili celé roky. Titul "Love", první nahrávka pod hlavičkou nejslavnější skupiny světa ve stereu a verzi 5.1, vyjde sice až 20. listopadu, čtyři písně z ní jsou však k poslechu už teď.

Připomeňme, že "Love" bude obsahovat hudbu ke stejnojmenné divadelní show proslulých Cirque Du Soleil, jež se s velkým úspěchem hraje od června tohoto roku v Las Vegas. Experimentální mix původních masterů písní Beatles realizovali někdejší producent skupiny Sir George Martin a jeho syn Giles za podpory a producentské pomoci Paula McCartneyho, Ringo Starra, ale i Yoko Ono a Olivie Harrison. Výsledných osmasedmdesát minut na CD (osmdesát jedna minuta v DVD edici) je prý vskutku zajímavých.

Pro úplnost ještě dodejme, že níže uvedené písně tvoří kompletní tracklist neprodejného EP, které dostaly k dispozici pouze vybrané rozhlasové stanice pro účel propagace "Love". K mání jsou ve formátu Windows Media:

Strawberry Fields Forever (Love Version)
Octopus's Garden (Love Version)
Lady Madonna (Love Version)
While My Guitar Gently Weeps (Love Version)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY